top of page

OVER ONS

Wij zijn de marketingpartner voor jouw bedrijf!

In 2010 rolde Wim Lenaers binnen in de wereld van marketing. Buro nivo was geboren.

In eerste instantie lag de focus op PR en copywriting, aangevuld met het organiseren van grote en kleine evenementen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Met de opkomst van social media werd al snel ondersteuning voor Twitter, Facebook en andere kanalen toegevoegd aan het aanbod.


Gaandeweg werd het zijspoor steeds meer een hoofdspoor. Sinds 2015 eten, drinken en slapen wij digitale marketing en marketingstrategie. De klantenportefeuille groeide, steeds in een gezonde mix van grote KMO-klanten en kleine zelfstandigen. Zo houden we de vinger aan de pols, niet enkel op een zakelijk/strategisch niveau, maar ook uitvoerend op de vloer.

Onze klanten komen uit alle sectoren, maar het meeste ervaring hebben we in bouw en retail.

Vandaag focust buro nivo zich op het aanbieden van kant-en-klare marketingpakketten voor wie met marketing wil starten. Je kan bij ons terecht voor strategie, online marketing of algemene ondersteuning. Wij zijn jouw marketingpartner.

Wim_Lenaers_2020_UNIZO_GENK-03.jpg

WIM LENAERS

oprichter en bezieler

Wim (°1977) woont al heel zijn leven in Zutendaal. Hij trouwde op het strand van Tenerife met zijn grote liefde Petra onder het goedkeurend oog van hun kinderen Hannelore en Pieterjan. Wim houdt van een lekkere hap op het terras met een frisse Duvel erbij.
Marketing en communicatie zijn altijd grote passies geweest. Niets mooier dan van je hobby je beroep maken.

Over ons: Team
bottom of page