top of page
Pink and Salty

OP WEG IN SOCIAL MEDIA

Bind je klanten aan je business

Social media zijn het kanaal bij uitstek om in contact te blijven met je klanten. Makkelijk, snel én goedkoop communiceren: nieuwe producten, informatie, nieuwtjes, handige tips,...

We starten met kennismaking en overzicht van de diverse kanalen. Vooraf nemen we al een kijkje om te zien waar je vandaag al staat in je online aanwezigheid.

Net als bij de opmaak van een marketingplan gaan we eerst je doelen en doelgroepen helder stellen. We kijken wat jouw social skills zijn (of die van je medewerkers) en op welke kanalen we onze pijlen best richten. We indexeren de content die beschikbaar is of gemaakt moet worden.

Op basis hiervan stellen we een dubbele strategie op:

  • We selecteren de beschikbare kanalen, zorgen dat ze correct ingesteld zijn en helpen je om weg om er zelf mee aan de slag te gaan.

  • We tekenen een contentplan uit: wat ga je vertellen, aan wie ga je het vertellen en op welke platformen? Je krijgt van ons praktische tips om je content aan te maken en in de juiste vorm te gieten: zowel voor tekst, foto als video.

Vervolgens vlieg je erin. Gedurende twee maanden volgen wij je van nabij op, geven tips, verbeteren en vullen aan.

Bevalt het je? Dan ben je vertrokken met je social media? Toch niets voor jou? We bekijken graag hoe we verder kunnen helpen of verwijzen je door naar één van onze partners.

Budget: 1.250 euro. Inclusief kick-off, opzet, contentplanning en 2 maanden opvolging.

Bijkomende uitvoering of opvolging op basis van offerte.

Alle prijzen excl btw.

Op weg in social media: Service
bottom of page