top of page
Branded Hat

COACH DE MARKETEER

Senior ontmoet junior

Met buro nivo coachen wij beginnende marketeers en helpen hen de eerste stappen te zetten in een professionele omgeving.

Voor wie?

We focussen onze coaching op schoolverlaters met een marketingopleiding, op junior marketeers met een eerste beperkte marketingervaring of met interne medewerkers die binnen het bedrijf de eerste stappen willen zetten in marketing, strategie of communicatie.

Wat doen we?

We helpen jou of je medewerker om de eerste stappen te zetten in het opstarten of uitbouwen van een interne marketingstrategie.

We maken mee de analyse van de markt en de doelgroep.

We houden de pen vast bij de opmaak van een marketingplan.

We kiezen de kanalen waar je best adverteert en geven advies over inhoud, vorm en budget.

Wat is het doel?

Na de coaching kan de junior marketeer zelfstandig aan de slag op basis van het gemaakte plan en de opgestelde afspraken. Als je wil, kijkt buro nivo nog een tijdje mee over hun schouder.

Hoe lang duurt een coaching?

Afhankelijk van het huidige niveau van de collega en de ingezette coachingsdagen varieert een marketing begeleiding van 6 tot 24 maanden. Natuurlijk is het ook mogelijk om  daarna verder mee te kijken of te begeleiden.

Wat is het verschil met een marketingbureau?

Agencies streven naar een samenwerking op lange termijn. De coaching van buro nivo mikt erop om je medewerker na een bepaalde periode zelfstandig aan de slag te laten gaan. Al dan niet ondersteund door specifieke, externe medewerkers zoals grafisch ontwerpers, copywriters of andere freelancers.

Hoeveel kost een marketing coaching?

De prijs is afhankelijk van twee factoren, die vooraf helder afgesproken worden. Enerzijds is er de intensiteit van de begeleiding. Die kan variëren van 1 dag per maand tot 1 dag per week of zelfs meer. Anderzijds is er de looptijd van de coaching. Afhankelijk van de intensiteit en het niveau varieert die tussen 6 en 24 maanden.

Interesse in een concreet voorstel?

Twijfel niet en neem vandaag contact voor een vrijblijvende kennismaking.

Coach de marketeer: Service
bottom of page